ΑρχικήBet AcademyΓιατί μετράει να παίζεις διαδικτυακό στοίχημα

Γιατί μετράει να παίζεις διαδικτυακό στοίχημα

A- A+

Γιατί μετράει να παίζεις διαδικτυακό στοίχημα

Γιατί «μετράει» να παίζεις διαδικτυακό στοίχημα

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, από τις πιο αγαπημένες ασχολίες του -ανδρικού κυρίως- πληθυσμού είναι το στοίχημα στο ίντερνετ. Όλο και περισσότερο, παίρνει τη θέση των παλιότερων τυχερών παιχνιδιών που παίζονταν με φυσική παρουσία του παίκτη στο πρακτορείο. Ο παρακάτω οδηγός θα σε βοηθήσει να ενημερωθείς για όσα πρέπει να μάθεις σχετικά με το διαδικτυακό στοίχημα και να διαπιστώσεις ότι μπορείς κι εσύ να παίζεις διασκεδαστικά, ακίνδυνα και κερδοφόρα!

Παρελθόν και παρόν του online στοιχήματος στην Ελλάδα

Επειδή η γνώση είναι δύναμη και πάντοτε ωφελεί να έχεις πιο σφαιρική άποψη, ακολουθούν μερικές πληροφορίες για το παρελθόν και το παρόν του online στοιχήματος στην Ελλάδα.

Περιεχόμενα

Οι φίλοι του στοιχήματος στη χώρα μας γνώρισαν το διαδικτυακό στοίχημα περίπου το 2000, την εποχή που η εταιρεία στοιχημάτων “Eurobet” κυριαρχούσε στην «πιάτσα» των τυχερών παιγνίων. Λίγα χρόνια αργότερα, από το 2005 – 2006 και εξής, η εταιρεία που προσέλκυσε σταδιακά -και εξακολουθεί μέχρι τώρα- να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της πλειοψηφίας του ελληνικού στοιχηματικού κοινού είναι η “Bet365”. Όσο για το παρόν, η “Bet365” καθώς και ο ΟΠΑΠ αποτελούν τις δύο από τις, συνολικά, 24 στοιχηματικές εταιρίες, που σύμφωνα με τη νομοθεσία για τα τυχερά παίγνια στο ίντερνετ (η οποία ισχύει στην Ελλάδα από τον Δεκέμβριο του 2012 έως τώρα), λειτουργούν νόμιμα και με άδεια που ανανεώνεται.

Το online στοίχημα είναι ασφαλές

Το Απόλυτο Εργαλείο για το Στοίχημα - Perfect Live Goal
Το Απόλυτο Εργαλείο για το Στοίχημα - Perfect Live Goal
Το Απόλυτο Εργαλείο για το Στοίχημα - Perfect Live Goal
Το Απόλυτο Εργαλείο για το Στοίχημα - Perfect Live Goal

Είναι γεγονός ότι από τότε που το ίντερνετ παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή μας , πολλοί άνθρωποι δίσταζαν να κάνουν διάφορες διαδικτυακές συναλλαγές. Επιφυλάσσονται να ασχοληθούν με το online στοίχημα, επειδή φοβούνται για το πόσο προστατευμένες είναι αυτές οι διαδικασίες από διάφορες απάτες του κυβερνοχώρου. Σίγουρα, όμως, τα τελευταία χρόνια έχει υποχωρήσει αυτή η αμφιβολία, ενώ έχει ενισχυθεί σημαντικά το αίσθημα ασφάλειας των χρηστών του ίντερνετ, για δύο βασικούς λόγους: ο ένας είναι η ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη και ο άλλος, η τήρηση των νομικών διατάξεων σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων κα του νόμου 4002/2011, βάσει του οποίου νομιμοποιείται η λειτουργία των στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα. Αποτέλεσμα αυτών των εξελίξεων είναι η κατακόρυφη αύξηση των συναλλαγών μέσω ίντερνετ σε σύγκριση με τις επίγειες.

Πάντως, ανεξάρτητα από όση ασφάλεια εμπνέουν οι νόμοι και από όση ευκολία προσφέρει η πρόοδος της τεχνολογίας, το ίντερνετ αποτελεί ένα δαιδαλώδες δίκτυο, με ποικίλους κινδύνους να παραμονεύουν. Γι’ αυτό, είναι καλό να χρησιμοποιείς το διαδίκτυο πραγματοποιώντας τις παρακάτω προληπτικές ενέργειες, για τη δική σου προστασία:

 • να ανανεώνεις συχνά τους κωδικούς πρόσβασης σε όσους λογαριασμούς έχεις δημιουργήσει,
 • να αποφεύγεις τις διαδικτυακές συναλλαγές και γενικότερα το «σερφάρισμα» σε δημόσιους υπολογιστές και σε ιστοσελίδες, όπου μπορεί να εκτεθούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σου
 • και, τέλος, προκειμένου για τις ιντερνετικές οικονομικές συναλλαγές -συμπεριλαμβανομένων και των στοιχηματικών- να επιλέξεις μια συγκεκριμένη εφαρμογή που εμπιστεύεσαι, καταθέτοντας σε αυτήν όσα χρήματα προορίζεις για το online στοίχημα.

Έχεις πρόβλημα με κάποια στοιχηματική πλατφόρμα;
Τώρα μπορείς να υποβάλεις μια καταγγελία για στοιχηματικές εταιρίες και casino εδω

Στο διαδικτυακό στοίχημα κερδίζεις παίζοντας με τον κατάλληλο τρόπο!

Ο αμέσως παραπάνω τίτλος είναι η βασικότερη απάντηση σε όσους παίκτες παίζουν ακόμη με τον «παραδοσιακό» τρόπο, δηλαδή με φυσική τους παρουσία στα πρακτορεία (το λεγόμενο «επίγειο» στοίχημα), και οι οποίοι συχνά αναρωτιούνται: «Για ποιους λόγους να παίξω στοίχημα στο ίντερνετ;»
Σίγουρα, το να κερδίζεις -εφαρμόζοντας τις κατάλληλες μεθόδους- είναι ο κύριος αλλά όχι ο μόνος λόγος για να ασχοληθείς με το online αθλητικό στοίχημα. Από την αρχή, όταν ξεκινήσεις να παίζεις, θα διαπιστώσεις ότι οι επιλογές, οι διευκολύνσεις και οι προσφορές που παρέχονται από τις στοιχηματικές εταιρίες μέσω των αντίστοιχων ιστοσελίδων τους «είναι από άλλον πλανήτη». Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο ότι μιλάμε για μεγάλο χάσμα μεταξύ του «διαδικτυακού» και του «επίγειου» στοιχήματος!

Πλεονεκτήματα του “online” έναντι του “επίγειου” στοιχηματισμού

   • Άνεση χώρου, χρόνου και τόπου: Μπορείς να παίζεις όποτε θέλεις μέσα στη μέρα, όσο θέλεις στον σταθερό υπολογιστή σου απολαμβάνοντας την άνεση του σπιτιού σου, καθώς και όπου -εκτός σπιτιού- θέλεις χρησιμοποιώντας είτε το laptop, είτε το tablet, είτε το smartphone σου!
   • Μονά αποδεκτά: Αυτό σημαίνει ότι στο online στοίχημα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις σε όσους αγώνες θέλεις, παίζοντας σε ένα μόνο δελτίο, ακόμα κι αν οι αποδόσεις που «δίνονται» από τις στοιχηματικές πλατφόρμες είναι χαμηλές. Αντίθετα, στον παραδοσιακό στοιχηματισμό, οι παίκτες επιβάλλεται να ποντάρουν σε «παρολί», με πολύ λίγα παιχνίδια σε μονά αποδεκτά.
   • Υψηλότερες αποδόσεις στοιχήματος: Ιδιαίτερα σημαντικός λόγος να προτιμάς το διαδικτυακό από το επίγειο στοίχημα είναι οι μεγαλύτερες αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες στις αντίστοιχες ιστοσελίδες τους. Πρακτικά, η αύξηση της απόδοσης σημαίνει και αύξηση της διαφοράς (π.χ. το 5.50 θα το βρεις στο 4.50 κ.ο.κ.). Στο παρακάτω παράδειγμα σύγκρισης αποδόσεων, μπορείς να διαπιστώσεις πόσα χρήματα μπορεί να χάσεις και μόνο από μια τριάδα, έχοντας βέβαια υπόψη, ότι στα «παρολί» στοιχήματα οι δυάδες και οι τριάδες αποδόσεων πολλαπλασιάζονται:- ΟΠΑΠ: 1.50 x 1.50 x 1.50 = 3.375 x 10 ευρώ = 33.75 ευρώ
    Στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο: 1.70 x 1.70 x 1.70 x 10 ευρώ = 49.13 ευρώ.       Σύμφωνα με τα παραπάνω, υπολόγισε πόση ζημία μπορεί να έχεις μακροπρόθεσμα…
   • Live Betting” ή “Live Streamingστοίχημα: Πρόκειται για άλλο ένα σπουδαίο προτέρημα του online στοιχηματισμού, με τρεις θετικές για εσένα συνέπειες:
    1. Παίζεις στοίχημα ζωντανά, την ώρα που παρακολουθείς έναν αθλητικό αγώνα, ενώ αυτός διεξάγεται, οπότε το στοίχημά σου γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία!
    2. Μέσω του “Live Betting”, μπορείς να απολαμβάνεις, σε ζωντανή μετάδοση και χωρίς να πληρώνεις ούτε ένα ευρώ, στον υπολογιστή σου άπειρα αθλητικά γεγονότα και την ίδια στιγμή να στοιχηματίζεις, προσαρμόζοντας τις στρατηγικές του στοιχηματισμού σου σε δεδομένα που μαθαίνεις κατά τη διάρκεια της πραγματικής ροής ενός αγώνα! Για παράδειγμα, παρακολουθώντας ζωντανά έναν αγώνα μέσω του “live video” μιας διαδικτυακής πλατφόρμας, εάν διαπιστώσεις ότι η Α’ ομάδα έχει «κλείσει στο μισό γήπεδο» τη Β’, ο μεσοεπιθετικός της οποίας έχει ήδη αποβληθεί με κόκκινη κάρτα, μπορείς να ποντάρεις στην πρώτη ομάδα, αυξάνοντας τις πιθανότητες να κερδίσεις, πιθανότητα που χωρίς «ζωντανή εικόνα» του ματς θα ήταν μηδαμινή.
    3. Τέλος, επειδή μπορεί μην σε νοιάζει τόσο το στοίχημα, με την εφαρμογή “Live Streaming” που παρέχεται σε ιστοσελίδες διάφορων στοιχηματικών εταιρειών, όπως η “Bet365”, η “Stoiximan“, η “Novibet” κ.ά., έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις δωρεάν πλήθος αθλητικών events καθώς και τα ματς που γίνονται οπουδήποτε στον κόσμο, η τηλεθέαση των οποίων -μέχρι να προσφερθεί το “Live Streaming”- ήταν ακριβό προνόμιο μόνο των συνδρομητών σε διάφορα δορυφορικά και συνδρομητικά κανάλια.Αν αξιοποιείς, λοιπόν, κατάλληλα το live στοίχημα, μπορείς να κερδίσεις πολλά χρήματα!
   • Εκπληκτικές προσφορές & Bonus: Λόγω της ανάγκης φυσικής παρουσίας εργατικού δυναμικού στα πρακτορεία (πρακτόρων, υπαλλήλων στα πρακτορεία, πλανόδιων πωλητών), καθώς και εξοπλισμού των πρακτορείων με αναλώσιμα υλικά, ο επίγειος στοιχηματισμός κοστίζει σημαντικά στον ΟΠΑΠ. Αντίθετα, οι στοιχηματικές εταιρίες δε χρειάζεται να δαπανούν χρήματα για τέτοιους σκοπούς, οπότε πραγματοποιούν συχνά υπερπροσφορές προς όφελος των μελών τους, είτε ανήκεις στους παλιούς είτε στους νέους συνδρομητές! Παροχή χρηματικών ποσών, δωρεάν στοιχήματα, διπλασιασμός της αρχικής κατάθεσης ενός παίκτη σε συγκεκριμένους «bookmaker» είναι μερικά από τα πολλά “Bonus” που μπορείς να κερδίσεις μέσα από τις διαδικτυακές πλατφόρμες! Βέβαια, είναι συνετό όλες αυτές οι προσφορές και τα δώρα να γίνονται αποδεκτά, αφού πρώτα εξετάζεις τους σχετικούς όρους της παροχής. Με άλλα λόγια, μην ξεχνάς ότι πρόκειται για άλλο ένα είδος συναλλαγών, επομένως να ενεργείς αναλόγως.
   • Σφαιρική άποψη για τα αθλητικά γεγονότα και «ασφαλέστερος» στοιχηματισμός: Τελευταίος αλλά εξίσου σημαντικός λόγος να προτιμάς το online στοίχημα από το επίγειο είναι το γεγονός ότι μπορείς να σχηματίζεις μια σφαιρική άποψη, για ένα ματς, μια ομάδα, έναν αθλητή (αν πρόκειται για ατομικό άθλημα), πριν στοιχηματίσεις. Στο διαδίκτυο, είναι εφικτές και απλές οι παρακάτω διαδικασίες:
    1. Η διασταύρωση πληροφοριών ποικίλου περιεχομένου μέσω διάφορων στοιχηματικών και αθλητικών ιστοτόπων.
    2. Η σύγκριση στατιστικών στοιχείων των αντίπαλων ομάδων.
    3. Η αναζήτηση των υψηλότερων αποδόσεων που προτείνονται από τους «bookmakers» κάθε στοιχηματικής πλατφόρμας για ένα παιχνίδι.
    4. Η ενημέρωση ακόμα και για τον τραυματισμό ενός παίκτη κατά την τελευταία προπόνηση, λίγες ώρες πριν τον αγώνα!
    5. Ο στοιχηματισμός για έναν αγώνα, κατά την ώρα της πραγματικής εξέλιξής του και ενώ ταυτόχρονα παρακολουθείται ζωντανά!

  Δες εδώ τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες.

  Αξίζει, λοιπόν, να παίζεις στοίχημα στο ίντερνετ, επειδή οι στοιχηματικές εταιρίες παρέχουν ποσότητα και ποιότητα υπηρεσιών, επιλογών και προσφορών, συμβάλλοντας ώστε να απολαμβάνεις το παιχνίδι και, ταυτόχρονα, να μεγιστοποιείς τις πιθανότητες επιτυχίας!

 


Perfect Goal Banner
Perfect Goal Banner