ΑρχικήBet AcademyΤι χρειάζεται για να παίζετε online στοίχημα

Τι χρειάζεται για να παίζετε online στοίχημα

A- A+

Τι χρειάζετε για να παίζετε online στοίχημα

Τι χρειάζεσαι για να παίζεις online στοίχημα;

Σχετικά με τη δημιουργία λογαριασμού για online στοίχημα στις στοιχηματικές ιστοσελίδες και με το ποντάρισμα, σημαντικό πλεονέκτημα, φίλε παίκτη, είναι να γνωρίζεις και να είσαι εξοικειωμένος με τον χώρο και με βασικές παραμέτρους του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Πρόκειται για μια μάλλον εύκολη «αποστολή», παρά το γεγονός ότι κυριαρχεί η λαθεμένη εντύπωση πως είναι «σπαζοκεφαλιά» και πως μόνο όσοι πραγματικά ασχολούνται με το internet μπορούν να τα καταφέρουν.. Κάθε άλλο!

Παρακάτω θα βρεις συμβουλές για το Στοίχημα σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής, κατάθεσης, ταυτοποίησης λογαριασμού καθώς και ανάληψης κεφαλαίων.

Η διαδικασία για να παίζεις online στοίχημα είναι σίγουρα πολύ απλή, αρκεί να έχεις υπόψη τα παρακάτω.

Συμβουλές για το Στοίχημα

1. Εγγραφή σε στοιχηματική πλατφόρμα

Για να παίξεις online στοίχημα, πρέπει πρώτα να επιλέξεις τη σωστή στοιχηματική εταιρία. Αναζήτησε αρκετές πληροφορίες, πριν αποφασίσεις που θα παίξεις.

Δες εδώ τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες.

Το Απόλυτο Εργαλείο για το Στοίχημα - Perfect Live Goal
Το Απόλυτο Εργαλείο για το Στοίχημα - Perfect Live Goal
Το Απόλυτο Εργαλείο για το Στοίχημα - Perfect Live Goal
Το Απόλυτο Εργαλείο για το Στοίχημα - Perfect Live Goal

Κατά τη διαδικασία εγγραφής, μην ξεχνάς ότι τα στοιχεία που θα συμπληρώσεις πρέπει να είναι αληθινά και ακριβή.

2. Πώς θα κάνεις κατάθεση;

Αφού ολοκληρώσεις το 1ο βήμα και δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου στη στοιχηματική εταιρία, για να παίξεις, πρέπει να καταθέσεις χρήματα στον λογαριασμό σου. Οι στοιχηματικές εταιρίες στο internet δέχονται αρκετές μεθόδους πληρωμής. Οι πιο δημοφιλείς είναι:
α. Πιστωτική/ Χρεωστική κάρτα
β. Paysafecard
γ. Ηλεκτρονικό πορτοφόλι “Neteller”
δ. Ηλεκτρονικό πορτοφόλι “Skrill”

Κάποιοι νομίζουν λανθασμένα ότι το online στοίχημα μοιάζει με σκοτεινό γρίφο… Στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα!

3. Ταυτοποίηση λογαριασμού

Κάθε επίγεια στοιχηματική εταιρία με την οποία συναλλάσσεσαι ζητάει τα προσωπικά σου στοιχεία – ειδικά όταν αφορά μια χρηματική συναλλαγή – έτσι και οι στοιχηματικές εταιρίες στο internet πρέπει να γνωρίζουν από ποιον δέχονται χρήματα και ποιον πληρώνουν.
Μόλις καταθέσεις χρήματα, θα πρέπει να ταυτοποιήσεις (δηλαδή να επιβεβαιώσεις) το λογαριασμό σου, στέλνοντας τα ακόλουθα έγγραφα:
α. Αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας με φωτογραφία (ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο)
β. Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας: έναν λογαριασμό κοινής ωφέλειας/ΔΕΚΟ (π.χ. ΔΕΗ, ΟΤΕ, κινητού
τηλεφώνου, internet κ.λπ.), ο οποίος πρέπει να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων 3 μηνών.
γ. Αποδεικτικό μέσου πληρωμής, ανάλογα με τον τρόπο που θα καταθέσεις (π.χ. εμπρόσθια όψη κάρτας, αντίγραφο λογαριασμού “Neteller”, “Skrill” κ.λπ.).

4. Ανάληψη κεφαλαίων

Μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία ταυτοποίησης, θα μπορείς να κάνεις ανάληψη των χρημάτων σου στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο έχεις πραγματοποιήσει την κατάθεση. Για παράδειγμα, εάν έχεις καταθέσει με κάρτα VISA/ Visa Electron, θα μπορείς να κάνεις ανάληψη με τον ίδιο τρόπο. Εάν, ωστόσο, έχεις καταθέσει μέσω Paysafecard ή χρεωστική/ πιστωτική κάρτα Mastercard, θα πρέπει να επιλέξεις μια άλλη μέθοδο για ανάληψη. Συνήθως οι εταιρείες σου δίνουν μόνο την επιλογή να «τραβήξεις» το ποσό που επιθυμείς μέσω τραπεζικής μεταφοράς (δηλαδή με έμβασμα).

Έχεις πρόβλημα με κάποια στοιχηματική πλατφόρμα;
Τώρα μπορείς να υποβάλεις μια καταγγελία για στοιχηματικές εταιρίες και casino εδω

 

Συμπέρασμα:

Τελικά, καλό είναι να μην προκαταλαμβάνεσαι εξαιτίας των απόψεων που νομίζουν κάποιοι λανθασμένα, δηλαδή ότι το online στοίχημα μοιάζει με σκοτεινό γρίφο… Στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα! Όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω τo αποδεικνύουν. Κάνουν το “stoixima” παιχνιδάκι!

 


Perfect Goal Banner
Perfect Goal Banner